De punten moesten dit keer in de Heul blijven.  Tegen nummer laatst, Delta Sport, mochten we niet verder in de problemen komen.

Het is dat Tim en Rob het leeftijdsgemiddelde van het Heulse team nog iets omhoog haalde, anders was de gemiddelde leeftijd hoogstens
20 jaar geweest….

De eerste helft was van Quintuskant een beetje onwennig, maar er werd keihard gewerkt.

De bezoekers kwamen nagenoeg niet in de buurt van keeper Jeffrey en ook Quintus had moeite om echte kansen te creëren.
Rob en Daan waren het dichts bij de 1-0, maar beide schoten gingen net naast.

Vlak voor rust was het gelukkig toch raak voor de jeugdige thuisploeg. Het was Daan Mansveld die de 1-0 op het scorebord zette.

De tweede helft was nog geen minuut bezig of Timo verraste de keeper met een indraaiend schot: 2-0 en 10 minuten later was het wederom
Timo die na een prima combinatie met Tim de 3-0 binnen schoot.

De wedstrijd was beslist, Quintus kreeg nog genoeg kansen om de score uit te breiden, maar mede dankzij een gemiste strafschop van Rob
bleef de 3-0 tot het einde staan.

Het was wederom een grote puzzel die de trainers moesten leggen.
Ondanks dat het logischerwijs wat wankel was werd er door de Heulenaren hard gewerkt en verdiend gewonnen.

Volgende week mogen we naar Rvc Celeritas.