Klik op onderstaande link voor het volledige bericht /poster:

Poster Westlands Elftal – ADO

Woensdag 10 juli a.s. speelt het Westlands Elftal een wedstrijd tegen ADO Den Haag bvo. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark de Hoge Bomen, op het hoofdveld van de VV Naaldwijk in Naaldwijk. De aanvang is 18:30 uur.

Na een eerste inventarisatie van de beschikbare regiovoetballers heeft trainer Barry de Man de selectie van het Westlands Elftal voor de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag op woensdag 10 juli op sportpark De Hoge Bomen bij vv Naaldwijk rond. De Man start de voorbereiding op zaterdag 29 juni met een training bij RKVV Westlandia, waar ook maandag 1 juli, woensdag 3 juli en maandag 8 juli wordt getraind. De selectie kent acht debutanten: Leandro Havinga (KMD), Kenny Lipman (HVC’10), Dyon Lemckert (Lyra), Danny Niël (Naaldwijk), Quinten van der Helm (SV Honselersdijk), Mike Das en Rens de Vries (beiden VELO) en Tim van der Voort (Westlandia za).

De volledige selectie: Frank Broos en Twan van Meerten (beiden FC ‘s-Gravenzande), Jorn Groothuizen, Kay van den Bos en Kenny Lipman (allen HVC’10), Leandro Havinga (KMD), Dyon Lemckert  en Thom Kuyvenhoven (beiden Lyra), Nick van Vliet (Maasdijk), Laurens van Rooijen (MVV’27), Danny Niël (Naaldwijk), Jordi van Maanen en Ruben de Groot (beiden SC Monster), Quinten van der Helm, Steyn de Bruijn en Tom van Veen (allen SV Honselersdijk), Mike Das en Rens de Vries (beiden VELO), Vince van der Knaap (Verburch), Lars van den Berg en Tim van der Voort (beiden Westlandia (za)), Desley Bransen en Mark van der Zalm (beiden Westlandia (zo).

Staf Westlands Elftal:

Trainers: Barry de Man, Marko van der Knaap en Rob Klop.
Keeperstrainer: Dick Bos.
Medische staf: Suzanne Vis en Conny Wubben.
Teammanager: Hans Bos
Organisatie: FeVoWest (Federatie Voetbalverenigingen Westland en Midden-Delfland)

Toegangsprijs:
€ 7,- bij digitale aanschaf
€ 10,- op de wedstrijddag