DHL – Quintus.

In Delft mocht Quintus aantreden tegen DHL.

Na een matige seizoenstart had de jonge Delftse ploeg zich stevig in de middenmoot gewerkt.
Quintus won de toss en koos ervoor om de eerste helft met wind tegen te spelen,  waar ze echter geen rekening mee gehouden was het laag hangende zonnetje waardoor onze verdedigers het Bijzonder lastig hadden met de lange bal die de thuisploeg veelvuldig hanteerde.
Na mis timen achterin was het na drie minuten al raak voor de thuisploeg 1-0.
De 2-0 had al snel kunnen vallen maar met kunst en keepers werk bleef de marge nog even één.
Quintus had langszij moeten komen maar Rob faalde alleen voor de keeper.
Na 18 minuten viel dan de niet te vermijden 2-0, Dahley haalde een aanvaller onderuit, de strafschop werd feilloos benut 2-0.
Toen vlak daarna Stijn aangaf niet verder te kunnen werd het wel duidelijk dat het een onaangename middag zou worden voor de Heulenaren.
De rust werd gehaald met 2-0 maar dat had veel erger kunnen zijn.
De tweede helft was 30 seconden oud toen Quintus enigszins terug in de wedstrijd had kunnen komen maar de inzet van Dylan werd van de lijn gehaald.
Quintus probeerde met wind mee er een gevecht van te maken maar kwam geen moment in de buurt van een resultaat. In de 12e en 15e minuut vielen de 3 en 4-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Aan de inzet lag het niet de tweede helft maar de thuisploeg was gewoon beter.

Eindstand 4-0.

Wat rest is de wonden likken en de rug rechten en volgende week proberen te stunten bij de koploper Vredenburch.