Na de 5-1 bekeroverwinning op RVC Celeritas wachtte nu het inhaalduel in Vlaardingen tegen Delta Sport.

Op een zwaar bespeelbaar veld, tegen de hekkensluiter van onze poule, mocht Quintus proberen de punten mee te nemen naar Kwintsheul.

De eerste helft was denk ik de slechtste eerste helft van de Heulenaren tot nu toe. Het is dat Dahley in de 5e minuut een penalty stopte en dat de gastheren bij meerdere mogelijkheden het vizier niet op scherp hadden staan, want Quintus was niet bij de les en een voorsprong voor de thuisploeg had zonder meer verdiend geweest. Eén van de weinige geslaagde aanvallen werd twee minuten voor de rust afgerond door Timo. En zo gingen de mannen van Ramon en Eus met een 0-1 voorsprong de rust in.

Met wat omzettingen stond Quintus de tweede helft wel beter. Heel best werd het nog niet maar er werd achterin ook niets meer weggegeven.
Quintus kreeg wat kansen maar het duurde tot de 85e minuut dat de marge vergroot werd naar 2. Wederom Timo, met een mooi schot van randje 16, gooide het duel op slot.

De 0-3 in de laatste seconden van Dylan was voor de statistieken en ondanks een draak van een eerste helft zaten de drie punten weer in de tas.