Nadat de eerdere confrontatie tussen beide ploegen na 25 minuten gestaakt was bij een 1-0 tussenstand vanwege de slechte conditie van het veld, werd nu het restant afgewerkt op het gloednieuwe kunstgrasveld van de Rijswijkers.

Het restant van de eerste helft speelde Quintus best aardig maar de rechtsbuiten van de thuisclub bleek een ware plaag voor de wankele Heulse verdediging en dat resulteerde in de 2 en 3-0 in de 32ste en 36ste minuut.
Quintus deed via Dylan in de 40ste minuut wat terug: 3-1, wat tevens de ruststand was.

Ook de tweede helft probeerde Quintus met af en toe heel aardig voetbal er nog wat van te maken. Zelfs toen door een kolderieke verdedigende situatie de gastheren in de 53ste minuut op 4-1 kwamen, gaven de Heulenaren nog niet op.

Quintus bleef strijden en kwam op 4-2, wederom door Dylan.

De gastheren bleven levensgevaarlijk met hun snelheid voorin en toch had Quintus terug in de wedstrijd kunnen komen, maar de scheidsrechter wuifde een overtreding op Stijn in het strafschop gebied wel erg makkelijk weg.

Niet veel later besliste de “Usain Bolt” van Vredenburch de wedstrijd definitief. Eindstand 5-2.

Quintus speelde zeker niet slecht tegen de kampioenskandidaat maar was verdedigend te wankel om tot een resultaat te komen.

Over twee weken komt Maasdijk naar Kwintsheul en volgt een heuse derby.