Het weer was nog slechter dan twee weken geleden bij SEP en toen ook nog de scheidsrechter op het laatste moment belde dat hij niet kon komen daalde de stemming nog meer.

Maar, en dat mag ook wel eens benoemd worden, de KNVB loste dit geweldig op.

De scheidsrechter (uit Amsterdam) keurde op het laatste moment de wedstrijd Zwaluwen Vlaardingen-Sc Feyenoord af (4e divisie) en werd bereid gevonden om vanuit Vlaardingen naar Kwintsheul te komen om onze wedstrijd te fluiten!

Quintus schoot uit de startblokken en binnen twee minuten was het Rob die met zijn 10e van het seizoen de 1-0  verzorgde.
Quintus kreeg kans op kans, maar het duurde tot de 20e minuut voor Rob de thuisploeg op 2-0 zette.

De gasten bleven wel  vooruit voetballen waardoor zij wat kansjes kregen, maar ook Quintus had de voorsprong uit kunnen/moeten breiden.
In de 38ste minuut viel dan eindelijk toch de 3-0 door Stijn en was de wedstrijd wel gespeeld. Ruststand 3-0.

De tweede helft was een minuut bezig of Rob maakte zijn 3e:  4-0. De gasten bleven op zoek naar een doelpunt en bijna iedere aanval van Quintus
was gevaarlijk zodat een open tweede helft leuk was om te zien voor de dappere toeschouwers.

De 5-0 (66ste minuut) was een eigen doelpunt (assist Daan Mansveld) en de 6-0 (75ste minuut) was van Stijn.

Door de nonchalance achterin moest de Dahley ook een aantal keren laten zien dat hij tot de beste keepers van het Westland behoort, maar helaas voor hem viel er toch nog een tegendoelpunt: 6-1 .

Het slotakkoord was voor Stijn die op de valreep zijn 3e binnen schoot en de eindstand op 7-1 bepaalde.

Onze dank gaat uit naar de scheidsrechter die het niet “te min” vond om een potje in de 4e klasse te fluiten, anders hadden we deze wedstrijd niet kunnen spelen.

Maandag wordt een spannende dag voor onze verzorger Eric.  In onze gedachten zijn we bij je…..