Harde wind, slagregens en spelen op veld 3, kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een vermakelijke pot in de 4e klasse.

Het wederom talrijk meegereisde Heulse publiek (hulde daarvoor!) kon al na vier minuten juichen want na een actie op links was het Rob die de vroege 0-1 aantekende.

Quintus gaf gas, speelde goed en vooral de tandem van Ray en Stijn kwam keer op keer door aan de linkerkant. De 0-2 had moeten vallen maar de eerste de beste aanval van de thuisclub was raak en zo stond het onverwacht weer 1-1 na twintig minuten.

Quintus was niet onder de indruk en wederom Rob zorgde 5 minuten na de gelijkmaker weer voor een Heulse voorsprong: 1-2.

Quintus bleef 100% kansen missen en kreeg daarvoor de deksel op de neus want in de 35e minuut werd het weer gelijk: 2-2.

Het slotakkoord was gelukkig toch voor de Heulse brigade en Rob met zijn 3e zorgde toch nog voor een dik verdiende voorsprong bij de rust: 2-3.

De tweede helft ging de thuisploeg wat opportunistischer voetballen en ging het meer gelijk op. Natuurlijk had Quintus de kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar de jonge keeper van SEP stond op zijn plek.

Aan de andere kant mocht Quintus keeper Dahley danken want hij redde de bezoekers meerdere malen fantastisch. In de 32e minuut viel dan toch de gelijkmaker (3-3). Nadat Dahley in eerste instantie prima redde was de rebound raak.

Het laatste kwart golfde het spel op en neer, maar het was Milan die de bal na een vrije trap van Remco ineens voor zijn voeten kreeg en uiterst koel zijn uitstekende wedstrijd bekroonde met de winnende 3-4.

In de resterende 9 minuten blessuretijd kwam Quintus niet meer in de problemen zodat de drie punten mee gingen in de tas richting Kwintsheul.

Een wedstrijd met twee gezichten,   Niemand had het gek gevonden als het bij de rust 2-7 had gestaan maar uiteindelijk moest Quintus nog tot het gaatje gaan om de overwinning veilig te stellen.

Volgende week mogen we naar Deltasport in Vlaardingen.