Quintus mocht deze keer aantreden in Leidschendam tegen SEV en aangezien Leidschendam The Mall of the Netherlands huisvest was het bereiken van SEV nogal een uitdaging….. Het eerste kwartier heb ik dus gemist.

Met een stevige wind in de rug was de thuisploeg de iets bovenliggende partij in de eerste helft, het enige wapenfeit van de Heulenaren was een ziedend schot van Ray die een beter lot had verdiend dan uiteenspatten op de kruising.

Eenzelfde schot van de thuisploeg vloog er wel 10 minuten voor het rustsignaal in en was de op dat moment verdiende voorsprong een feit.
Ruststand 1-0.

De tweede helft was een paar minuten onderweg of Rob had de gelijkmaker al op zijn hoofd, maar helaas stond zijn vizier niet op scherp.
Quintus, nu met wind mee, werd beter en ook dreigend. De keeper pakte nog een mooie kopbal van Rob en er was veel sprake van nét niet.

Ook de thuisploeg bleef proberen eruit te komen en zo was er sprake van een leuke gelijkopgaande zeer sportieve wedstrijd waarin De Heulse brigade een kwartiertje voor tijd terecht op 1-1 kwam. Na een voorzet was het invaller Roy van Velden die bij de tweede paal binnen tikte.

Beide ploegen gingen nog op zoek naar de winst maar waren denk ik tevreden met de 1-1 eindstand.

Vermeldingswaardig is nog het gegeven dat door de vele afwezigen de 17 jarige Lars van Ruijven de hele wedstrijd in het hart van onze verdediging stond en het prima deed (tussen de jongste en de oudste Quintus speler op het veld zat 21 jaar).

Volgende week komt VDL  naar ons mooie dorp.