De wedstrijd Quintus – DHL werd de kers op de taart van een zeer geslaagde dag.
De dag begon met een lunch (verzorgd door onze selectieleden) voor onze sponsoren en de uitgenodigde

Waar vorig jaar huidig AJAX trainer Maurice Steijn gastspreker was, werd deze keer Haagse legende Lex Schoenmaker
bereid gevonden om de volle kantine te vermaken met prachtige anekdotes uit zijn indrukwekkende voetbal- en trainerscarrière.

Onze eigen gespreksleider Marcel Zaat had zich weer prima voorbereid en zorgde samen met Lex voor een meer dan geslaagd vraaggesprek.

Daarna mochten de “oud” spelers het veld op om te laten zien of de benen nog konden wat het hoofd  bedenkt….

Uiteindelijk eindigde de strijd tussen Quintus en Velo in 1-1 waar vooral beide keepers lieten zien dat de tand des tijds nog geen vat op hun heeft gehad.

Hierna volgde de eerste competitiewedstrijd van Quintus 1.

Onder de nieuwe trainer Ramon Hageraats schoot Quintus uit de startblokken tegen een piepjong DHL.
Het eerste half uur speelde Quintus gewoon heel goed en nam door doelpunten van Rob en Stijn een 2-0 voorsprong. De gasten, die verzorgd bleven voetballen kwamen in het laatste kwartier wat beter in de wedstrijd en kwamen uit een corner terug tot 2-1 .

Het was vlak voor rust wederom Stijn die de marge weer naar twee bracht. Ruststand 3-1.

De tweede helft ging het eerste kwartier redelijk gelijk op tot Quintus tussen de 64e en 74e minuut 4 doelpunten maakte: Rob (2) en Stijn en Timo tilden de stand naar 7-1. Het slotakkoord was voor Dean die de 8-1 eindstand op het scorebord verzorgde.

De kop is eraf, Quintus heeft een prima wedstrijd gespeeld en de derde helft met daarin de lancering van het nieuwe Quintus lied “Quintus bloed” was wederom erg gezellig. Al met al weer een topdag voor ons cluppie.

Volgende week mogen we naar Maasdijk voor een heuse derby.