De laatste speeldag van de reguliere competitie beloofde bloedstollend spannend te worden voor de Heulse ploeg.
Zelf een punt halen of puntenverlies van MSV’71 of SEV was voldoende voor handhaving.

Op het sfeervolle sportpark van VDL werd Quintus gesteund door een  groot aantal Heulenaren (dank daarvoor).
VDL was al geplaatst voor de nacompetitie en spaarde een paar spelers, maar ook Quintus speelt al maanden met een gehavend
elftal door talloze blessures.

De eerste helft zakte Quintus in en de thuisploeg probeerde rustig tot kansen te komen.
Aanvallend was het heel mager voor de ploeg van Ramon en Eus en de opdracht was om geen tegen doelpunten te incasseren.
Helaas ging dat na de drinkpauze in de 23e minuut toch mis, een mooie aanval van de thuisploeg werd bekroond met een intikkertje: 1-0
en toen bijna gelijktijdig het bericht van onze waarnemer bij DHL- MSV’71 (Sander bedankt!!) kwam dat MSV op voorsprong gekomen was,
pakten donkere wolken zich samen boven Quintus.

Zelf kwamen we niet tot kansen in de eerste helft (ruststand 1-0), maar het goede nieuws kwam gelukkig dat DHL op een 3-1 voorsprong was
gekomen zodat er nog enigszins gelachen kon worden door het meegereisde Heulse publiek.

De tweede helft geloofde VDL het wel en een iets feller Quintus kwam beter in de wedstrijd.
De thuisploeg kreeg nog één grote kans maar keeper Dahley hield Quintus op de been.

Een kwartiertje voor tijd kreeg Quintus een vrije trap op randje 16. Het was Tim v.d. Meer die prachtig binnen schoot: 1-1  en met die stand
zouden we ons op eigen kracht veilig spelen en niet afhankelijk zijn van andere uitslagen.

Quintus gaf niks meer weg, kreeg zelf nog een aardige kans maar trok uiteindelijk de 1-1 over de streep. Eind goed al goed zullen we maar zeggen!

Na een hele goede eerste seizoenshelft volgde een belabberde tweede seizoenshelft. De vele blessures werden ons bijna fataal, veel respect voor de
(hele) jonge spelers die soms noodgedwongen de kar moesten trekken.

Al met al was het een leuke poule met prima tegenstanders, werd Zoetermeer terecht kampioen en hebben wij ons veilig gespeeld.

Komende vrijdag om 19.00 uur spelen we de meer dan verdiende afscheidswedstrijd van onze aanvoerder Remco met aansluitend een feest avond.  Tevens nemen we afscheid van Halim (trainer Q2) en Eric (verzorger). Het zou mooi zijn als er veel publiek is.