In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was het aan Quintus om zich veilig te spelen tegen Vredenburch die al geplaatst was voor de
nacompetitie voor promotie.

Quintus begon aardig en kreeg wat kleine mogelijkheden maar toen in de 12e minuut een zondagsschot van ruim 30 meter achter onze
keeper Jeffrey in de kruising zeilde, was de thuisploeg het helemaal kwijt.

Binnen een paar minuten viel ook de 0-2 en na 25 minuten was de wedstrijd wel gespeeld met de 0-3.
Quintus geeft de doelpunten zo makkelijk weg dat daar niet tegenop te voetballen is…

Ook de 0-4 viel nog voor de rust en het was wel duidelijk dat we ons op eigen kracht niet veilig gingen spelen en dus afhankelijk waren
van andere uitslagen.

De tweede helft was iets beter aan Heulse kant. Rob scoorde de 1-4 in de 52e minuut en Quintus kreeg kansen op nog een doelpunt
maar wist het net niet meer te vinden.
In de slotfase vielen nog twee doelpunten voor de bezoekers zodat de Heulenaren een beschamende 1-6 nederlaag leden.

Aangezien de andere uitslagen niet in ons voordeel waren wordt het nog een week billen knijpen…

Hoogtepunt van deze wedstrijd was het inbrengen van onze (geblesseerde) aanvoerder Remco vlak voor tijd zodat hij in zijn allerlaatste
thuiswedstrijd in Quintus 1 als speler afscheid kon nemen van spelers en publiek.

Volgende week mogen we naar VDL  voor een ongelooflijk spannende zaterdag.