Deze keer stond er een thuiswedstrijd op de rol tegen titel kandidaat fc Zoetermeer.

Quintus moest al wat improviseren wegens een aantal afwezigen en als je dan ook nog na twee en een halve minuut met 10 man verder moet weet je dat het een mission impossible zal worden.Op appèl van de grensrechter trok de scheidsrechter rood voor Stef  na een duel rond de middenlijn , door deze beslissing was er van een echte wedstrijd  geen sprake meer.

Quintus deed wat het kon en  stond ook met 10 man goed en gaf eigenlijk niet zoveel weg en bij rust stond het dan ook nog 0-0.

Het was wel de vraag hoelang de met het hart strijdende Heulenaren het zouden kunnen blijven belopen tegen de goede ploeg uit Zoetermeer,  het antwoord daarop is : tot de 60e minuut  en toen na de 0-1 een minuut later de 0-2 viel was de wedstrijd gespeeld,  in de laatste minuut viel ook nog de 0-3 wat tevens de eindstand was.

Met 11 man had het al moeilijk geworden tegen deze titel kandidaat,  met 10 man was het nagenoeg onmogelijk.

Volgende week mogen we naar Maassluis om tegen M.S.V’ 71 te spelen.