Bij winst van Quintus zouden de mannen van Ramon en Eus veilig zijn en bij winst van SEV zou het allemaal weer heel spannend worden,
kortom de druk stond er voor beide teams vol op.

Wederom het spelbeeld van de laatste weken, Quintus probeert met verzorgd voetbal tot kansen te komen en de tegenstanders spelen vaak
de lange bal. Iets waar de Heulenaren toch vaak moeite mee hebben.

Ook nu ging het al snel fout voor de thuisploeg. Nadat een prima aanval van Quintus met moeite van de lijn gehaald werd, werd de daarop
volgende lange bal tot doelpunt gepromoveerd in de 12e minuut: 0-1 .

Quintus stond op lijn te verdedigen en de volgende lange bal, vier minuten later, was wederom raak: 0-2.

Hierna volgde de noodzakelijke omzetting achterin zodat het wat stabieler werd in de verdediging en gelukkig viel de aansluitingstreffer al snel.
Na een prima aanval werd de voorzet van Timo bij de tweede paal binnen gekopt door Stijn: 1-2.
Quintus kwam nog dicht bij de gelijkmaker maar ook SEV kreeg een grote kans op de 1-3. Ruststand 1-2.

De tweede helft was voor Quintus. Na drie minuten een uitstekende goal van Timo na een prachtige actie van Stijn: 2-2.
Quintus wilde erop en erover maar telkens stond de keeper of de lat in de weg.
De Heulenaren bleven jagen op de winnende goal maar werden niet beloond en zo eindigde deze sportieve wedstrijd in 2-2.

Het blijft ongekend spannend in onze poule. De komende twee zaterdagen is er geen competitievoetbal, daarna komt Vredenburch naar Kwintsheul.