Welkom bij het meest gezellige en sportieve 7 tegen 7 voetbalteam uit Kwintsheul en omstreken. Ben jij op zoek naar een leuke manier om je weekenden te vullen, met een vleugje competitie en een heleboel plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn een groep enthousiaste voetballiefhebbers die elke twee weken op zaterdagmiddag om 16.30 uur samenkomen voor een potje voetbal. Maar bij ons draait het niet alleen om de wedstrijden op het veld, nee, wij omarmen de geest van de Olympische Spelen met ons motto: meedoen is belangrijker dan winnen!

Onze wedstrijden worden gespeeld zonder scheidsrechter, want laten we eerlijk zijn, eerlijk gezegd weten we het zelf toch veel beter dan zo’n man in het zwart? Twee keer een half uur lang laten we zien wat we in huis hebben, maar in de derde helft geven we altijd echt alles. Na afloop van de wedstrijden strijken we neer in de kleedkamer/kantine voor een klein drankje en gezelligheid.

Maar het belangrijkste ingrediënt van ons team zijn natuurlijk de spelers. En daar kunnen we er altijd meer van gebruiken! Dus ben jij een voetballiefhebber die houdt van een gezellig potje voetbal, waarbij sportiviteit en plezier voorop staan? Geef je dan nu op bij ons team.

Wie weet word jij wel onze nieuwe sterspeler, of misschien gewoon onze nieuwe beste vriend. Het maakt niet uit of je een doelpuntenmachine bent of net begint met voetballen, bij ons is er plek voor iedereen. Dus trek je voetbalschoenen aan en meld je aan de rand van het veld op zaterdag of tijdens de woensdag avond training voor een kennismaking.

Wacht niet langer en word onderdeel van ons fantastische 7 tegen 7 team. Samen maken we van elke zaterdagmiddag een feessie!

Voor meer info : bel Ronald 06-51 95 97 22