Deze keer stond de wedstrijd tegen VDL op de rol.
Beide teams draaien aardig mee om de bovenste 4 plaatsen dus het beloofde een spannende pot te worden.

Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Kiki Grootscholten ging het duel gelijk los.

Na ongelukkig rond spelen in de verdediging werd de 0-1 in de 6e minuut kado gedaan door de ploeg van Ramon en Eus,
Quintus herstelde zich snel van deze tegenslag, zocht gedreven de aanval en 10 minuten na de openingsgoal viel de gelijkmaker.
Een prachtige cross bal van Bryan werd door Daan in één keer doorgespeeld op Remco die knap binnen schoot: 1-1.

Het duel was gelijk opgaand. VDL speelde veelvuldig de lange bal waar Quintus wat meer de voetballende oplossing zocht en ook
wat meer kansjes creëerde, maar op slag van rust viel eigenlijk uit het niets de 1-2 en moest Quintus na de rust weer in de achtervolging.

De start van de Heulenaren in de tweede helft was furieus. Nadat Rob net een teenlengte te kort kwam voor de gelijkmaker was het in de
48ste minuut wederom Remco die fantastisch volleerde na een actie van Stijn: 2-2.

Hierna ontspon zich een heerlijk, sportief en uitermate spannend duel. Beide ploegen hadden meerdere kansen op de overwinning
maar beide keepers gaven geen krimp en met de eindstand van 2-2 konden beide ploegen wel leven.

Na een bewogen week was dit een ontzettend leuk duel waarin Remco aan onze kant en Kees Ketting aan VDL kant de uitblinkers waren.

Paul, bedankt voor de prima verzorgde lunch!

Volgende week mogen we naar de koploper Vredenburch.