Komend weekend staat weer in het teken van de uitwisseling met onze Engelse vrienden van Felixstowe & Walton United. Vrijdagavond 25 augustus ontvangen we een groep jeugdspelers plus begeleiders weer met open armen om er een onvergetelijk weekend vol voetbal en activiteiten van te maken.

Extra bijzonder dit jaar is de komst van Mary en Ian Currey. Sinds het overlijden van Graham Currey, de Engelse grondlegger van de uitwisseling, hebben zij contact gehouden met families in Kwintsheul, in het bijzonder die van Nol Vis. Het wordt het eerste uitwisselingsweekend bij Quintus waar Nol niet meer bij is, extra speciaal dus. Bets Vis en Mary zullen de Match of the Day van dichtbij beleven.

Zaterdagochtend om 10.00 uur is de traditionele Vis Currey Cup, waarbij iedereen van harte welkom is om te komen kijken. Ook de feestavond op zaterdag (vanaf 20.00 uur bij de tennis) heeft een vrije inloop. Zondag vanaf 12.30 uur staat het onderlinge toernooi op het programma. Kom dat zien!

De uitwisselingscommissie