Na het verlies tegen RAS twee weken geleden moest deze uitwedstrijd gewonnen worden door de Heulenaars om niet serieus in de problemen te komen.

Quintus startte goed, vanaf de eerste minuut werden de duimschroeven aangedraaid en na vijf minuten was het al raak. Stijn passeerde een paar man, speelde naar Sean die hem weer panklaar neerlegde voor Stijn wat resulteerde in een mooie combinatie met 0-1 als resultaat.
8 Minuten laten weer een combinatie tussen Stijn en Sean en wederom Stijn die zorgde voor de 0-2.

Quick Steps, hoewel op de rand van degradatie, bleef proberen te voetballen en gaf daardoor achterin nogal wat ruimte weg waar Stijn en Sean wel raad mee wisten. Het is dat Sean nogal ongelukkig was in de afronding anders had de score zeker opgelopen.

Het was weer Stijn die met zijn derde (dus een zuivere hattrick) uiteindelijk de ruststand op 0-3 bepaalde.

De tweede helft begon Quintus wat laconiek en liet eigenlijk de thuisclub aan de bal, maar echt gevaarlijk werd Quick Steps niet. De verdediging, onder leiding van Max, hield vrij eenvoudig stand maar ze bleven het lovenswaardig proberen. Toch was het na ruim twintig minuten weer Quintus die de voorsprong uitbreidde. Sean werd neergehaald in het strafschopgebied en schoot zelf de 0-4 binnen.

Het slotakkoord was voor Rob die in de laatste 10 minuten nog twee keer scoorde. Eindstand 0-6.

Een verdiende en zeer welkome overwinning voor de mannen van Richard en Eus.

Volgende week mogen we naar DUNO.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus