Quintus mocht dit keer aantreden tegen Ras dat drie plaatsen lager stond op de ranglijst.

De eerste tien minuten walste Quintus over de bezoekers heen en had twee keer kunnen/moeten scoren maar de kansen werden niet benut.

Allengs de eerste helft vorderde werd het steeds slechter wat de Heulenaren betreft en toen rond de 30e minuut de bezoekers bijna voor het eerst bij het doel van Dahley kwamen en na een misverstand achterin de 0-1 binnen schoten was het alle hands aan deck voor de thuisploeg.

Quintus kreeg op slag van rust nog een enorme kans maar ook die ging verloren. Ruststand 0-1.

De tweede helft zagen we wel een gedrevener Quintus maar op twee kopkansjes van Dean na kon Quintus niet echt gevaarlijk worden.

Naar mate de minuten verstreken werd het voetbal van de thuisploeg steeds wanhopiger. De laatste tien minuten was het uiteraard alles of niks en met vaak alleen Max nog achterin, werden de counters van de bezoekers steeds gevaarlijker maar keeper Dahley stond op zijn plek.

Gek genoeg creëerde Quintus nu wél niet te missen kansen maar ook hun keeper redde een aantal keer bekwaam. Eindstand 0-1.

Quintus worstelt naar het einde van het seizoen en zal zich nog drie keer op moeten richten om weg te blijven van de nacompetitie om degradatie.

Tot overmaat van ramp moesten we ook nog de wedstrijd van Quintus 2 afzeggen bij Velo omdat we door allerlei redenen 18 (!) man misten van de selectie dit weekend.

Nu twee weken de wonden likken en dan uit naar  Quick Steps.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus