Het heeft even geduurd, maar eindelijk trekt de jeugd van Quintus weer naar Engeland. Na drie coronajaren waarin we onze vrienden van Felixstowe & Walton United niet hebben kunnen zien, zijn we erg blij dat we op vrijdag 28 april weer met een enthousiaste groep voetballertjes van de JO13 en JO14 de oversteek kunnen maken.

Uit de vele eerdere uitwisselingen is gebleken dat het weekend in Engeland er voor iedereen een is om nooit te vergeten. Dagen vol voetbal en verrassingen waarbij er in gastgezinnen kennis wordt gemaakt met de Engelse cultuur en er altijd volop leuke activiteiten worden ondernomen. En niet te vergeten de Match of the Day, waarbij de spelers van Quintus het opnemen tegen de leeftijdsgenoten van de gastheren en strijden om de felbegeerde Vis-Currey Cup.

De laatste uitwisseling dateert alweer van 2019 en het doet ons goed dat na een aantal onzekere jaren de vriendschap tussen Quintus en Felixstowe overeind is gebleven. Iets dat niet vanzelfsprekend is maar vanuit de hemel door Nol Vis, de inmiddels overleden oprichter van de uitwisseling, met een brede glimlach zal worden aanschouwd.

Off we go!

De uitwisselingscommissie

Voor iedereen die ons wil uitzwaaien en onthalen, hierbij de vertrek- en aankomsttijden

Vrijdag 28 april
12.00 uur verzamelen op Quintus
14.15 uur vertrek Stena Line vanaf Hoek van Holland

Dinsdag 2 mei
9.00 uur vertrek Stena Line vanaf Harwich
17.15 uur aankomst Hoek van Holland