Na de nipte nederlaag tegen de koploper vorige week, mochten de Heulenaren nu op bezoek bij sv Loosduinen.

De eerste helft was boeiend van beide kanten, er ontspon zich een leuk duel waarin Quintus na 10 minuten op voorsprong kwam. Een voorzet belandde voor de voeten van Sean wiens schot waarschijnlijk voorlangs had gegaan ware het niet dat Dean precies op de goede plek stond bij de tweede paal om af te ronden: 0-1.

Vier minuten later kwam de thuisploeg alweer op gelijke hoogte. Een makkelijk gegeven vrije trap werd in de bovenhoek geplaatst: 1-1.

Loosduinen drong in deze fase iets meer aan maar het was weer Dean die de 1-2 op het scorebord kreeg. Een prachtige aanval via Sean en Jesse werd bekwaam afgerond door Dean.

In de laatste vijf minuten draaide Loosduinen het helemaal om, eerst een mooie slalom goal (2-2) en daarna door middel van een dubieuze strafschop 3-2, wat tevens de ruststand was.

Quintus kwam de tweede helft goed uit de kleedkamer om maar eens een voetbalcliché te gebruiken en de 3-3 na een minuut of tien van Jesse was niet alleen een mooi doelpunt maar ook dik verdiend.

Quintus bleef lange tijd de betere ploeg totdat de scheidsrechter een kwartier voor tijd een overtreding van Bart zag als een overtreding op een doorgebroken speler en rood trok waardoor Quintus met tien man verder moest.

De ruim twintig minuten in ondertal stond in het teken van het koesteren van het gelijk spel wat gelukkig ook lukte. Eindstand 3-3.
Het was een leuke wedstrijd om te zien met uiteindelijk een terecht gelijkspel.

Over twee weken komt Vredenburch naar de Heul.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus