De laatste wedstrijd voor de winterstop had eigenlijk vorige week gespeeld moeten worden maar omdat toen de scheidsrechter niet op kwam dagen stond de wedstrijd opnieuw op de rol.

Beide teams strompelen door de eerste seizoenshelft en dat was ook in deze wedstrijd goed te zien.

De eerste helft vond ik Quintus nog wel aardig voetballen maar vaak stokte het bij het strafschop gebied. Quintus kreeg wel een aantal kansjes maar het doel werd niet gevonden en aangezien keeper Dahley helemaal niet in de problemen kwam was een 0-0 ruststand niet onlogisch.

De tweede helft was rommelig van Heulse kant met één enorme kans voor invaller Dean maar die schoot vol op de lat met vlak daarna eigenlijk de eerste kans voor de bezoekers, maar Dahley had een prima redding in huis. En zo eindigde deze wedstrijd tussen de twee gehavende teams in 0-0 en zocht iedereen snel de warmte op.

De eerste seizoenshelft zit erop voor de mannen van Richard en Eus en duidelijk is dat er werk aan de winkel is want voorlopig staan we op een nacompetitie plek voor degradatie, en ja alles wat maar enigszins tegen kon zitten zat ook tegen maar de ranglijst liegt niet.

Quintus 2 kan zich nog plaatsen voor de kampioenspoule en dat is echt een topprestatie gezien de personele problemen!

Niet getreurd,  over drie weken vertrekt de selectie naar Portugal om daar een begin te maken voor een geweldige tweede seizoenshelft en als er weer wat mensen terugkomen van hun blessures zijn er nog steeds doelen die bereikt kunnen worden.

Rest mij niets anders dan iedereen mooie feestdagen te wensen en een goed en sportief nieuwjaar.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus