Zaterdag 3 december stond een belangrijke wedstrijd te wachten voor de mannen van Jeroen Vos. Er mocht namelijk aangetreden worden tegen Sportclub Monster 3. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om een stap dichterbij de 4e plaats te komen. Kijkende naar de resultaten van Monster wist Quintus dan ook dat dit geen gemakkelijke pot zou worden.

Toch gingen de mannen met goede moed de wedstrijd in, zodat de 3 punten in de Heul bleven. Deze  goede moed zakte echter weer gauw de schoenen in. Monster wist namelijk binnen enkele minuten op voorsprong te komen door een iets wat ongelukkige pass van Dean, die perfect in de voeten van de spits belandde. Zaak was nu om de schouders er weer onder te zetten, want deze wedstrijd moest immers gewonnen worden. Gelukkig gebeurde dit ook en even later wist Ruud door een goede pass van Jim de bal tussen de palen te werken. Deze lijn werd doorgezet en enkele minuten later wist Jos door een mooie voorzet van Roy de 2-1 binnen te schieten. Quintus had de smaak goed te pakken en er werd goed gevoetbald. Dit goede voetbal resulteerde ook ik een kans voor Ruud die ‘smerig’ onderuit werd gehaald binnen de zestien. Dit resulteerde dan ook in een penalty die feilloos werd binnengeschoten door Jim. Onze spits had vanaf dit moment de smaak goed te pakken. Door een goede bal van Roy wist Jim dan ook nog de 4-1 binnen te schieten.

De rust was aangebroken en de mannen van Jeroen gingen dan ook met een hele zakelijke voorsprong de kleedkamer in. Zaak was nu dan ook om deze voorsprong vast te houden. Het strijdplan voor de tweede helft was dan ook om na een extra doelpuntje, de wedstrijd dood te spelen.

Quintus trok de lijn van de eerste helft goed door. Wel werd het Quintus in het begin van de tweede helft wat lastiger gemaakt door de opgevoerde pressie vanuit Monster. Deze poging van Monster om een doelpunt te forceren was echter tevergeefs, aangezien Jim de 5-1 erin wist te schieten. Deze goal was redelijk discutabel, aangezien de assist van Roy ‘op het randje van buitenspel’ was. Alleen was het de grensrechter van Monster zelf die zijn vlag niet omhoog stak. Hier was Monster ook niet blij mee en dat werd de grensrechter dan ook vrij verbaal duidelijk gemaakt. Menige scheldwoorden vlogen dan ook langs de oren van de grensrechter die met name uit de verdediging van Monster kwamen. Richting het einde van de wedstrijd wist Jim ook nog de 6-1 binnen te schieten. Jim werd hier wel flink geholpen door de keeper van Monster, die een gigantische blunder maakte. De 6-1 was dan ook de eindstand van deze wedstrijd.

Al met al kan Quintus 2 terugkijken op een goede wedstrijd. Er werd goed gevoetbald en de kansen werden goed benut.

Zaterdag 10 december reist Quintus 2 af naar GSC ESDO. Deze wedstrijd zal om 14.30 aanvangen. Het verslag van deze wedstrijd zal worden verzorgd door: Vince.