Tien dagen nadat de wedstrijd eigenlijk gespeeld zou moeten worden ging Quintus 2 op bezoek bij de buren. De wedstrijd die op 12 november gepland stond was na het geblesseerd uitvallen van de halve Quintus selectie verplaatst naar de late dinsdagavond. Met maar één gelijkspel van KMD in de laatste 6 wedstrijden beloofde het geen gemakkelijke pot te worden voor Quintus. Jeroen moest wat overuren draaien, dus deed Quintus 2 het onder leiding van Langeveld.

Rond 8 uur gingen de mannen het veld op om zich warm te lopen voor de wedstrijd. Een half uur later mocht KMD aftrappen en ging de wedstrijd van start.

Quintus stond goed en de eerste kansen werden gecreëerd voorin. De twee ploegen waren gewaagd aan elkaar. Na een kwartier spelen liep Duif op en wist de bal voorbij de achterste linie van KMD te krijgen. Dean stond scherp en wist zijn lichaam achter de bal te krijgen, waarna een goed schot op de paal belandde. Quintus wist niet de voorsprong te pakken.

Na een stevig duel op eigen helft tussen de spits van KMD en Rico ging het mis. Rico, die al ervaring had met een schouder uit de kom, voelde zelf direct aan de het foute boel was. Rico moest het veld verlaten, met inmiddels zijn schouder terug in de kom, hopende op een snel herstel.

Zijn vervanger was Mike wat ervoor zorgde dat Duif een linie naar achter ging en Perry op de plek van Duif kwam. Ook Witte die op de linkerflank actief was ging er op hetzelfde moment uit.

De wedstrijd ging op en neer en beide teams kregen wat kansen. Na wat combinaties voorin wist Quintus nog wat corners te krijgen. Ook deze bleven onbenut. Voor rust kwam de spits van KMD nog op Jeffrey af die zijn doel schoon wist te houden. Een goede redding die ons op de been hield.

Quintus mocht gaan rusten met een tussenstand 0-0. Met een redelijke 1e helft achter de rug werden de nodige verbeterpunten aangestipt. Na de bespreking moest Quintus de 45 minuten benutten om nog wat punten binnen te slepen.

Het tegenovergestelde gebeurde helaas. Quintus begon niet scherp aan de 2e helft waarna KMD er wat vaker overheen kwam.

Jeffrey, die een fantastische wedstrijd keepte, wist de bal regelmatig uit de hoeken de pakken. Zo kwam Jef alweer snel na rust 1 op 1 te staan met de spits, maar ook hier wist onze keeper goed zijn doel af te schermen. Quintus had ook het geluk dat de spits van KMD graag liever een aanval zelf wilde afronden dan dat hij de bal zou af te leggen. Hij kreeg de nodige kritiek waar hij van geleerd had. Na een uit gevoetbalde aanval, waar er nog twijfel was van een buitenspelmoment, wist de spits van KMD hem dan toch voorbij Jef te krijgen, 1-0 achter. Quintus had wat goed te maken.

De minuten die volgde waren niet veel beter. Quintus liep achter de feiten aan. Een kwartier voor tijd kwam de spits van KMD weer op onze Jef af die de 2-0 kon voorkomen. Ook de rebound wist hij op magische wijze te stoppen. Helaas was het 3 keer scheepsrecht voor de voorhoede van KMD. KMD wist de 2e van de avond te maken, waardoor het behalen van een punt steeds lastiger werd.

De mannen van Quintus hadden nog wat tijd om de achterstand weg te werken. Daan moest dan ook met zijn lengte Jim gaan versterken in de spits. Duif en Jef wisten de ballen er een aantal keer goed in te pompen wat nog zorgde voor wat kansen. Daan kreeg de bal nog een keer goed op de slof, maar ook deze was net niet binnen de palen. De bal vloog over en de wedstrijd werd verder uitgespeeld met een 2-0 verlies.

Waar Quintus goed begon lieten zij het in de 2e helft liggen. Er zat weinig voetbal in het spel en Quintus wist de kansen die er waren niet te benutten. Na de training op donderdag mogen de heren zich alweer gaan klaarmaken voor de volgende clash.

Zaterdag reist Quintus 2 af naar de Lier. Hier wordt om 11.30 afgetrapt tegen de nummer 3 in de ranglijst. Het verslag van deze wedstrijd wordt verzorgd door onze man of the match van KMD-Quintus; Jeffrey.