Nog drie potjes voor de winterstop en zaak is voor de Heulenaren om wat punten te sprokkelen en dan hopen dat er weer wat spelers terug komen van hun blessures.

Laagvlieger Semper Altius heeft het door personele problemen ook moeilijk en had tot nu toe nog geen punt gehaald. De eerste helft was van beide kanten niet heel goed maar er werd met volle inzet gestreden. Quintus kwam er gelijk een aantal keer goed door en kwam na een goede voorzet van Bart na zeven minuten op voorsprong door Sean: 1-0. De Heulenaren probeerden door te drukken en kregen ook kansen op meer maar de keeper van de gasten gaf geen krimp.

Ook Semper kwam een aantal keer voor de goal van Dahley maar ook onze keeper hield stand, ruststand 1-0.

Het eerste kwartier van de tweede helft had Quintus kansen genoeg om de wedstrijd in het slot te gooien maar Sean, Bart en Jesse hadden hun vizier niet op scherp staan.

Na het eerste kwartier werd het steeds rommeliger, wat beide teams lieten zien was niet best, maar gelukkig voor de Heulenaren was het vijf minuten voor tijd wederom Sean die voor de bevrijdende 2-0 zorgde en nadat broer Dean in de laatste seconden een unieke kans op de 3-0 niet verzilverde, maakte de prima fluitende scheidsrechter een einde aan deze sportieve wedstrijd.

Hoe we het doen maakt op dit moment niet zoveel uit als de punten maar binnengehaald worden.

Volgende week mogen we naar RAS.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus