De zaterdag begon met een vroege lunch (verzorgd door de selectie) voor de uitgenodigde sponsors en de oude glorie van Quintus en Honselersdijk die later een wedstrijdje gingen spelen.

Als kers op de taart had de sponsorcommissie Sparta trainer Maurice Steijn uitgenodigd.

Marcel Zaat en Maurice Steijn samen waren een groot succes en nadat ook ons vertrekkend bestuurslid John van der Valk (bestuurslid namens de voetbaltak in de beheerstichting) in het zonnetje was gezet lieten de “oud” Honselersdijk 1 en “oud” Quintus 1 spelers zien dat, hoewel het lijf wat roestiger wordt, het voetballen nog niet verleerd was.

Toen ook Quintus 1 zijn wedstrijd tegen Semper Altius wist te winnen was het tijd voor weer een legendarische derde helft!

Het “geit- schijten” (fundraising trainingskamp) was hilarisch en leverde twee blije winnaars op.

Al met al was het een geweldige dag voor ons cluppie!

Dank aan de sponsorcommissie, bestaande uit Dirk, Witte Ber, trainer Richard, Marcel Zaat, Maurice Steijn, Patries, (en de rest van) de barmedewerkers,  de selectie van Quintus en iedereen die zich voor deze prachtdag heeft ingezet.