Op deze zonnige zaterdagmiddag mochten de mannen van Richard en Eus aantreden tegen het uit de derde klasse gedegradeerde Loosduinen.

De trainer moest weer flink puzzelen (21 afwezigen) maar uiteindelijk stonden er gewoon 11 man aan de aftrap.

In de openingsfase was het aftasten van beide ploegen. Voor de goal gebeurde er weinig, al kreeg rechtsbuiten Ruud een behoorlijke kopkans en na ruim een kwartier kwam Quintus op voorsprong. Een scrimmage in het doelgebied waar de bal ineens voor de voeten van Bart kwam die kiezelhard binnen schoot: 1-0.

In de rest van de matige eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar werden de keepers niet echt getest. Ruststand 1-0.

De tweede helft probeerde Loosduinen met lange ballen voor gevaar te zorgen, maar de Heulse verdediging stond als een huis. Zelf kreeg Quintus kansen om het duel in het slot te gooien, maar de bevrijdende 2-0 wilde maar niet vallen en dus houd je langs de kant dan toch je hart vast of het niet weer mis gaat voor de Heulenaren. Gelukkig maakte Sean aan alle onzekerheid een eind door in blessuretijd de eindstand op 2-0 te bepalen.

Een matige wedstrijd met een goede scheidsrechter en eindelijk weer eens drie punten in de tas.

Volgende week mogen we naar Vredenburch.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus