Quintus, met 5 punten uit 5 wedstrijden matig gestart, wachtte een uitwedstrijd tegen koploper PGS Vogel die tot nu toe alles nog gewonnen had. Een moeilijke opgave voor de Heulenaren.

De eerste helft kan ik kort over zijn, van Heulse kant was het erg slecht. Quintus werd afgetroefd in felheid, duelkracht en inzet en creëerde precies 0 kansen  en hoewel PGS niet heel veel kansen kreeg was de 2-0 voorsprong voor de thuisploeg (8e en 34e minuut) terecht.

Ik weet niet wat er in de thee zat maar de Heulenaren tapten uit een ander vaatje de tweede helft, duels werden nu wel gewonnen en eigenlijk werd de thuisploeg 45 minuten lang terug gedrongen.

Dat offensief leverde ook een aantal kansen op en zelfs een afgekeurd doelpunt van Sean, maar de aansluitingstreffer wilde niet vallen en zo werd een dramatische eerste helft Quintus fataal. Eindstand 2-0.

Zaak voor de Heulenaren nu is de rug rechten, hard werken en tot de winterstop proberen wat wedstrijden te winnen zodat we in ieder geval richting het linker rijtje gaan.

Volgende week komt Loosduinen naar Kwintsheul.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus