Quintus, matig gestart in deze competitie, kreeg nu Erasmus op bezoek en het was belangrijk voor de Heulenaren om de drie punten in eigen huis te houden.

Na 15 seconden al een enorme kans voor Quintus maar wederom net niet. De eerste helft was gelijkwaardig. Quintus was meer aan de bal en kreeg ook wel wat kansen maar zoals de laatste weken ook al duidelijk was, niet scherp in de afronding. Erasmus stond goed, gaf niet veel weg en kreeg zelf ook een paar kansen, maar de ruststand was 0-0.

De tweede helft was van beide kanten niet best. Quintus probeerde het wel maar kwam moeilijk tot echte kansen. Ook Dahley had niet veel te doen totdat twintig minuten voor tijd ineens de 0-1 in het netje lag.

Ineens moest Quintus met de moed der wanhoop op zoek naar in ieder geval de gelijkmaker en konden de gasten counteren. Bart was nog dichtbij met een schot op de binnenkant van de paal maar eigenlijk voelde je wel aan dat het doelpunt niet meer ging vallen en zo eindigde ook deze wedstrijd in een teleurstellende 0-1.

We kunnen nu wel spreken van een slechte start van de competitie door de Heulenaren want al de blessures helpen natuurlijk niet mee om iets van vastigheid te krijgen, maar zoals een beroemd wielrenner ooit zei “Parijs is nog ver….”.

Er komt een moment dat de kansen er wel weer in gaan dus van paniek is nog geen sprake.

Ook al begon het Oktoberfeest (fantastisch georganiseerd door herr Dirk und Herr Daniel) met een domper, na een paar halve liters werd het des Quintus al rap weer erg gezellig.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus

 

Volgende week mogen we naar de koploper P.G.S Vogel.