22-10-2022 Kwintsheul

Hoofdsponsor House of Work verlengt contract met vv Quintus

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd van voetbalvereniging Quintus is zaterdag 22 oktober een nieuw contract getekend met House of Work als hoofdsponsor van de club uit Kwintsheul.

Een nieuwe naam, maar het is wel degelijk een verlenging van de al jarenlange mooie combinatie tussen de club en het uitzendbureau uit Wateringen. House of Work is namelijk de nieuwe naam van onder andere de voor Quintus bekende naam EG Personeel, met daarnaast nog 4 ‘bewoners’: Ice Agency, Flexwork!, RC Westland en Westflex.

Het contract voor de komende drie seizoenen werd onder toeziend oog van de sponsorcommissie getekend door mede-eigenaar Leon Grootscholten. De 2 leden van de sponsorcommissie en tevens spelers van het eerste elftal Remco van der Knaap en Leon Duijvestijn zijn op de foto te zien met het nieuwe wedstrijdshirt.

Hierbij bedankt vv Quintus Edwin en Leon Grootscholten voor de steun en het vertrouwen.

Op de foto:

Linksboven:    Leon Duijvestijn

Rechtsboven: Remco van der Knaap

Linksonder:     Koen van Zeijl

Middenonder: Leon Grootscholten

Rechtsonder: Paul Berkhout