Quintus had nog een hele kleine kans om de nacompetitie te halen, maar dan moest er met zeven doelpunten verschil gewonnen worden van de nr 3 op de ranglijst GDA.

Ook al was het nagenoeg onmogelijk, je moet het toch proberen en dus begon Quintus in een gewaagde opstelling aan de wedstrijd.

GDA, wat echt een prima elftal heeft, sloeg al na zeven minuten alle Heulse hoop de grond in door een counter bekwaam af te ronden: 0-1. Quintus voetbalde best wel aardig de eerste helft en kreeg ook wel goede kansen. De 1-1 van Remco na 25 minuten was verdiend maar 5 minuten later een volgende counter en het stond weer 1-2.

Quintus wisselde om de verdediging te herstellen nu een stunt er toch niet meer in zat.

Rob kreeg een unieke kans op de gelijkmaker maar de keeper redde fantastisch en uit de tegenaanval viel gelijk de 1-3, waardoor de wedstrijd eigenlijk wel was gespeeld. Ruststand 1-3.

De tweede helft verliep wat rommeliger, Quintus probeerde het wel maar GDA was gewoon de betere ploeg en kwam verdiend op 1-4. Een kwartiertje voor tijd kregen Dion en Angelo een publiekswissel (Dion stopt en Angelo gaat naar ’s Gravenzande). De ingevallen Jesse krulde tien minuten voor tijd de 2-4 binnen en dat was tevens de eindstand.

En zo kwam er een einde aan een bewogen seizoen waarin we uiteindelijk 4e geworden zijn. Helaas niet genoeg om de nacompetitie te bereiken wat aan het begin van het (wederom door corona onderbroken) seizoen wel het doel was.

Rest ons om MSV’71 , GDA en VCS succes te wensen in de nacompetitie.

Trots zijn we op Angelo die met 33 doelpunten topscorer van Westland geworden is!

Ook trots zijn we dat Angelo en Sean opgeroepen zijn voor de selectie van het Westlands elftal dat in juli een wedstrijd speelt tegen Westlandia.

Dank aan onze selectie die zowel op als buiten het veld hun steentje bijdragen om ons cluppie draaiende te houden.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus