Het al reeds gedegradeerde Esdo was deze keer gastheer voor de Heulenaren.

Quintus had maar één intentie en dat was om toch te proberen zoveel mogelijk doelpunten te maken en dan maar kijken of we qua doelsaldo nog iets in konden lopen op GDA.

Over de wedstrijd ga ik niet teveel zeggen…. laten we het er op houden dat het goed is dat er volgend jaar een 5e klasse komt.

Bij de rust stond het al 0-6 (Jesse, Tim, Max en 3 keer Angelo). Het had ook al 2-10 kunnen staan, de thuisploeg speelde achterin z’n beetje één op één en aangezien Quintus ook vooral aanvallend dacht, werd het een parodie van een echte wedstrijd.

Nadat onze meegereisde toeschouwers wat te eten en te drinken hadden gehaald in de kantine van de buren (Wanica Star) gaf de tweede helft eenzelfde beeld.

Uiteindelijk stond er 1-11 op het bord (Dean 2 keer, Jesse, Milan, Angelo) en was deze draak van een wedstrijd voorbij.

Complimenten aan de ploeg van Richard en  Eus, die het bleven proberen tegen een elftal waar heus wel een paar aardige (zaal-) voetballers in zaten maar die ondanks het enorme krachtsverschil toch kans zagen constant commentaar te hebben op de scheidsrechter (die daar gelukkig heel stoïcijns onder bleef).

Volgende week sluiten we thuis af tegen GDA die zelf ook met 9-1 won en daardoor nagenoeg onbereikbaar is voor de Heulse brigade.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus