Aanstaande zaterdag is er na de wedstrijd van Quintus 1 tegen Erasmus een optreden van de feestformatie Jan&Alleman in de kantine.
Een grandioos optreden als geste aan onze leden komende zaterdag rond 17.30 uur!

Dit optreden is “gekocht” op een veiling ten bate van team Westland door Frank Kester eigenaar van ABC BOUWSUPPORT. Frank doneert dit optreden (ruim een uur) aan vv Quintus als dank voor de steun die we verleden jaar ontvingen van de Quintusfamilie na het overlijden van zijn opa en mijn vader Nol Vis. Door corona was dit niet eerder mogelijk, maar d.m.v. dit optreden tonen we nogmaals onze dank!

Het is nadrukkelijk geen 3e helft, maar gewoon ff een uurtje feest voor de Quintus leden.

Hieronder volgt een beschrijving van de feestband.

Wij wensen de band en de Quintus leden veel plezier.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus.

Zijn jullie klaar voor de nieuwste sensatie van Nederland: Jan&Alleman? 

Met 3 man sterk brengen zij een energie op je feest waar een paard de hik van krijgt, meng dit met een medley die gaat van Elvis Presley tot Snollebollekes en van André Hazes tot De Dijk en je hebt gegarandeerd een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Veel plezier met Jan&Alleman! Feest 3.0.