Nadat afgelopen dinsdag het restant van de gestaakte wedstrijd tegen HMSH werd gespeeld (7-0) mocht Quintus nu naar Den Haag reizen om ODB te bestrijden.

De wedstrijd begon spectaculair want na een minuut kreeg Quintus al een grote kans. Angelo kopte richting de kruising maar helaas voor de Heulenaren had de keeper een geweldige redding in huis en bleef het 0-0 .

Ondanks dit hoopvolle begin werd het op zijn zachtst gezegd een matige eerste helft waarin heel veel fout ging. Quintus was wel sterker dan de thuisploeg maar had een eigen doelpunt van ODB nodig om met een 0-1 voorsprong de rust in te gaan.

De supporters die dachten dat het de tweede helft alleen maar beter kon gaan kwamen bedrogen uit. Was de eerste helft matig te noemen dan was de tweede helft gewoon slecht.

Behoudens een stiffie van Angelo in de tweede minuut (van de lijn gehaald) was er wel veel balbezit voor de Heulenaren maar er werden nauwelijks grote kansen gecreëerd waardoor de thuisploeg mocht blijven hopen op een stuntje.

Gelukkig kwam het daar niet van en wonnen de mannen van Richard en Eus met 0-1 en konden de drie punten mee richting de Heul.

De bloedstollende ontknoping van deze competitie gaat voor de Heulenaren aanstaande dinsdag verder met een thuiswedstrijd tegen PGS Vogel.

Volgende week zaterdag mogen we naar BMT.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus