De uitwedstrijd aan het begin van het seizoen resulteerde in een 0-8 overwinning voor de Heulenaren (6 keer Angelo!) en ook al heeft Toofan ondertussen wat andere spelers, de verwachting was toch dat de mannen van Richard en Eus aan hun doelsaldo konden gaan werken.

De wedstrijd verliep vrijwel identiek aan de uitwedstrijd, Quintus was niet één maar wel drie maatjes te groot. In een uiterst sportieve eerste helft, waarin Toofan ook probeerde aan te vallen en dus genoeg ruimte bood aan de thuisploeg, stokte de teller bij de rust op 5 voor de Heulenaren en 0 voor de bezoekers. Angelo was maar liefst vier keer doeltreffend en ook Rob pikte zijn doelpunt mee.

De tweede helft was in het begin de concentratie even weg bij Quintus en oogde het wat rommelig, toch had Quintus in die eerste twintig minuten nog kansen zat om richting de dubbele cijfers te gaan maar paal/lat en de keeper hielden de score nog dragelijk voor de bezoekers.

De laatste 25 minuten ging het ineens weer  hard waarin twee momenten opvielen, allereerst de 0-7 (nadat Angelo al zijn 5e had gemaakt) van invaller Timo van Houten. De A junior stond misschien 10 seconden in het veld toen hij na een prachtige combinatie gedecideerd binnen werkte.

Het tweede moment was de eretreffer voor de bezoekers wat misschien het tweede schot op het doel was maar wat ze in mijn ogen wel verdienden omdat ze ondanks het grote verschil bleven proberen aan te vallen .

Uit was het 0-8 met 6 doelpunten van Angelo, nu werd het 8-1 met 6 doelpunten van Angelo…….

Volgende week mogen we naar Wanica Star.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus