Zou er nu eindelijk hoop gloren aan de horizon?

Het ziet er naar uit dat we voor het derde seizoen op rij de boel weer  tussentijds kunnen opstarten. We mogen gelukkig al trainen en onderlinge wedstrijden spelen en nu maar hopen we dat we ook weer competitiewedstrijden kunnen gaan spelen zonder allerlei rare restricties (dus met publiek, kantine open zonder controles, etc.) En het wordt tijd ook, want de rek is er zo langzamerhand wel uit.

Deze Covid-periode is voor alle betrokkenen bij een vereniging zwaar geweest en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ook besturen niet bepaald een feestje was.

Er zijn zoveel maatregelen richting sportverenigingen gegooid dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag met een overheid die door middel van boa’s constant in je nek aan het hijgen was. Onderlinge verhoudingen zijn onder druk komen staan en de polarisatie in onze samenleving was zicht- en voelbaar….

Het is nu aan ons om straks weer op te starten. Gelukkig is er vanuit de leden, de sponsoren en de vrijwilligers ruim begrip voor de situatie en onze hoop is dan ook dat iedereen, als het kan, de draad weer oppakt en onze vereniging weer doet waar het zo goed in is, nl het verenigen van mensen.

Als bestuur hebben we wat energie getankt door mee te reizen met het trainingskamp van onze selectie en we hebben genoten in het zonnige Torremolinos. Goede groep, geen wanklank,  ontzettend veel gelachen en hoe goed was het om weer eens onbevangen een paar biertjes te drinken met elkaar, iedereen kwam een stuk positiever terug dan dat we heen gingen…

Kortom: wij zijn er klaar voor! Met zijn allen de schouders eronder om ons mooie clubje weer voorwaarts te stuwen. Laten we hopen op goed nieuws en er weer vol voor gaan.

Hopelijk zien we elkaar weer snel op ons prachtige sportpark.

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus