Beste Sponsoren,

Het was wederom een bewogen jaar, die eenieder op zijn/haar eigen wijze heeft beleefd. Graag hadden we jullie wat vaker gezien en gesproken, maar helaas is dat afgelopen jaar te weinig mogelijk geweest. Uiteraard is er altijd een manier om dit bijvoorbeeld online te organiseren, echter is dat naar onze mening geen fijne manier.

Gelukkig hebben we nog een mooie opening kunnen organiseren van ons nieuwe scorebord. Geweldig om de positieve reacties te horen en mooi om te zien hoeveel sponsoren zich hier alweer voor hebben aangemeld!

We willen jullie ontzettend bedanken voor de sponsorbijdragen en de verleende diensten!

Met zijn allen zorgen we ervoor dat deze mooie club op een gezonde manier blijft bestaan.

Middels deze weg wensen wij jullie allen fijne kerstdagen en een voorspoedig, gezond en sportief 2022 toe. Een jaar waarin we hopelijk weer bij elkaar kunnen komen op ons mooie, gezellige sportpark.

Blijf gezond en tot snel!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie Voetbal Vereniging Quintus

Koen, Leon, Remco, Tim, Dirk