Na het verdiende verlies verleden week thuis tegen Houtwijk werd er nu afgereisd naar Loosduinen om daar de lastige uitwedstrijd tegen GDA te spelen.

Dit wordt een beknopt verslag omdat ik er door corona gerelateerde perikelen niet lijfelijk bij kon zijn.

Heel slecht weer en een (door de coronamaatregelen) uitgestorven sportpark.  Kortom een troosteloze bedoening en de wedstrijd paste daar naadloos bij.

Werklust was er voldoende bij beide teams maar echt veel kansen werden er niet gecreëerd behoudens een schot op de paal voor de thuisploeg in de eerste helft.

Eigenlijk was dit een typische 0-0 wedstrijd,  toch was het de thuisploeg die diep in de tweede helft op voorsprong kwam. De scheidsrechter liet de grensrechter van Quintus staan die buitenspel constateerde en zo kwam de 1-0 op het scorebord. Quintus probeerde het nog wel maar liep vlak voor tijd tegen de onvermijdelijke counter aan en zo eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor de thuisploeg.

Na de prima start van de Heulenaren zitten we de laatste weken in een dipje.  In deze poule zijn erg veel clubs aan elkaar gewaagd en vaak hangt ’t af van de vorm van de dag wie de winst pakt (zie de verrassende uitslagen van deze speelronde).

Voor nu is het weer afwachten wat de KNVB gaat doen nu de nieuwe coronamaatregelen trainen onmogelijk maken…..

We wachten het maar weer af. Voor de leden is dit natuurlijk ontzettend balen maar ook vrijwilligers worden constant heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees.

Blijf gezond!

Marcel Vis,
voorzitter vv Quintus