In 2012 kwam Halim Aouladsaid onze club versterken als trainer van de A-junioren. Halim kwam over van de zondagtak van Naaldwijk, dat niet veel later de stekker er uit trok om prestatief met de senioren verder te gaan op de zaterdag. ‘Mijn hart ligt toch bij de jeugd’, werd er destijds in het AD in een bericht over het vertrek van Halim opgetekend en al snel was er het contact met onze club. Al bij de allereerste kennismaking met de spelersgroep  werd het knap gezellig in de kantine en daarna zelfs nog in het plaatselijke café. De klik tussen Halim en de vereniging was er rap. In het vervolg trainde Halim nog een aantal andere jeugdcategorieën, floot tussendoor zijn wedstrijden, ondersteunde de TC, stond wel eens achter, maar ook veel voor de bar én het belangrijkste, was altijd positief ingesteld. Hij ontpopte zich tot een échte clubman, die naast zijn activiteiten ook van gezelligheid hield.

Halim, die al in zijn vroege jeugdjaren als trainer begon, heeft nu echter besloten het trainerschap achter zich te laten. Gelukkig blijft hij behouden voor de club en daar zijn wij blij mee.

Halim, ontzettend bedankt voor de jaren dat je in weer en wind op het veld stond om onze jeugdspelers op het technische en tactische vlak te ondersteunen én vooral ook plezier te geven.

Als alle seinen weer op groen staan, en dat kan zomaar het nieuwe seizoen worden, zullen wij een keer op onze bekende wijze proosten en zullen wij jou verder op ons sportpark blijven zien.

VV Quintus