Deze week kwam de KNVB met de niet onverwachte mededeling dat de regio-cup voor de senioren niet meer doorgaat.
Voor de jeugd schuiven ze de beslissing nog voor zich uit maar het zou me hooglijk verbazen als daar ineens wel groen licht voor komt……
En dus gaat dit coronaseizoen als een nachtkaars uit voordat het überhaupt ooit echt begonnen is.

En dat is dieptriest voor alle leden, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen bij onze prachtige club!
Ik hoop dat iedereen onze club trouw blijft want we hebben jullie allemaal vreselijk hard nodig.

Nogmaals dank aan alle mensen die keihard bezig geweest zijn om er toch nog wat van te maken (o.a. trainers en leiders).

De (gras)velden gaan er de komende weken uit voor groot onderhoud (eerst veld 3 op maandag de 10e en veld 2 iets later voor als de jeugd toch nog mag).

We gaan nu volgas richting volgend seizoen en laten we met zijn allen hopen dat we na twee mislukte seizoenen weer enigszins terug naar normaal kunnen. Want wat hebben we de voetbal en elkaar gemist.

De spanning op en rond de wedstrijden,  het praatje, een bakkie met Peet Baard, het beter weten dan de trainer, het volmondig eens zijn met de trainer, kortom het hele sociale gebeuren.

Ik zie onze vereniging als  dé ontmoetingsplek van de Heul waar lief en leed gedeeld wordt, waar winst en verlies ervaren wordt en waar vooral veel gesport en gelachen wordt. De saamhorigheid,  het trots zijn op je cluppie en het napraten met een biertje in je hand, het was zo gewoon.

De coronatijd doet je maar weer eens beseffen dat niets vanzelfsprekend is, dus laten we met zijn allen de schouders eronder zetten om te zorgen dat ons clubje goed uit deze crisis komt.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Marcel Vis,
Voorzitter vv Quintus.