Beste (ouders/verzorgers van) Quintus JO13-spelers,

Zoals jullie wellicht weten is het al decennia lang een traditie dat de JO-13 van Quintus ieder jaar betrokken is bij de uitwisseling met leeftijdsgenoten van het Engelse Felixstowe & Walton United. Helaas hebben we door de coronapandemie vorig jaar (voorjaar 2020) voor het eerst in jaren onze reis naar Engeland moeten cancelen en zijn wij eind augustus niet in de mogelijkheid geweest om onze vrienden in Kwintsheul te ontvangen. Doordat de coronamaatregelen (zowel in Engeland als Nederland) momenteel nog altijd vrij streng zijn, is het ook dit voorjaar helaas niet mogelijk om de oversteek te maken.

Aangezien de band tussen Quintus en Felixstowe & Walton United uniek is en we er alles aan doen om de uitwisseling levend te houden, hebben we nauw contact met de Engelsen. Helaas is de mede-oprichter van onze kant, Nol Vis, eind januari overleden. Nol is jarenlang nauw bij de uitwisseling betrokken geweest en hij zou niets liever zien dan dat wij dit ‘unieke uitwisselingsproject’ voortzetten. Zodra alle lichten weer op groen gaan, hopen we jullie te kunnen melden dat er weer een lichting Quintus-jeugd de oversteek kan gaan maken. Tot die tijd hopen we op jullie begrip.

De uitwisselingscommissie Quintus