12-12-2020 Kwintsheul

VV Quintus gaat volgend seizoen door met de gehele technische staf

Voetbalvereniging Quintus en hoofdtrainer Richard Langeveld zijn er in goed overleg uitgekomen dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer is van Quintus 1. Er is een handtekening gezet onder een nieuw eenjarig contract. Hij gaat volgend jaar zijn 3e seizoen tegemoet in Kwintsheul. Dit doet hij samen met de rest van de huidige technische staf, want ook zij gaan allemaal door. Het gaat dan om Eus Zwirs als assistent van Richard, Jeroen de Vos als trainer van het tweede elftal en Eric Doelgani als verzorger. Ook de enthousiaste begeleiding voor beide teams zien we volgend jaar weer terug. De Technische Commissie heeft na een aantal goede gesprekken dit donderdagavond aan de selectie mee kunnen delen. Nu maar hopen dat we ook daadwerkelijk snel weer aan de gang kunnen met de hele groep en het volgend seizoen weer een normaal seizoen wordt.