Beste allemaal,  

Wat missen we het toch! Die gezelligheid en activiteiten op de club. Hopelijk komt hier snel weer verandering in en kunnen we weer uitkijken naar de gezellige zaterdagen.

Zoals jullie hebben gezien of vast en zeker nog gaan zien, zijn de tenues van alle lichtingen die een aflopend contract hadden weer vervangen. Het gaat hierbij om alle lichtingen behoudens JO17 (B), Quintus 5 en Quintus 1. Helaas is het bij een aantal lichtingen wat trager verlopen dan we hadden gehoopt, maar dit maakt het resultaat niet minder fraai.

Om dit te kunnen realiseren zijn onze sponsoren onwijs hard nodig en we zijn hen dan ook zeer dankbaar!

De komende weken zullen we iedere week 1 of 2 sponsoren uitlichten op onze sociale mediakanalen en website, beginnend met de shirtsponsoren van de jongste pupillen tot aan de hoofdsponsor van het vlaggenschip. Houd de pagina’s dus goed in de gaten.

Op korte termijn zal de sponsorcommissie contact opnemen met de sponsoren die of één gehele lichting of meerdere lichtingen hebben gesponsord (inclusief de sponsoren van het 2e selectieteam) voor een afspraak om een leuke verrassing af te geven. Voor de even zo belangrijke sponsoren die gezamenlijk met een andere sponsor op het shirt staan gedrukt zullen we even moet wachten totdat we alle teamfoto’s hebben laten maken. Dit zal volgen zodra de eerste wedstrijden weer worden gespeeld.

 Stay safe en tot snel!

 De sponsorcommissie