In de persconferentie van maandagavond 28 september heeft de regering enkele nieuwe maatregelen aangekondigd, de maatregelen zijn hier te vinden. Helaas ontkomen we er niet aan om enkele zaken tot minimaal 20 oktober aan te scherpen of aan te passen. Dit betekent het volgende:

 • Onze sportkantine is dicht.

  De kantine is gesloten voor gebruik.
  Kleedkamers en toiletten blijven toegankelijk.
  Let wel: er mogen maar 8 personen per kleedkamer, we verzoeken dan ook om waar mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Teambesprekingen vinden niet plaats in de kleedkamers.

 • Ons terrein is gesloten voor publiek tijdens trainingen en wedstrijden.

  Alle wedstrijden en trainingen worden gespeeld zonder publiek. U kunt uw kinderen afzetten bij de hoofdentree en na de wedstrijd of training weer ophalen. TIP: Spreek voor (jonge) kinderen bijvoorbeeld af dat de trainer(s) de kinderen bij het hek opvangen en begeleiden bij vertrek.
  Ouders die als chauffeur optreden van een uitspelende ploeg met kinderen t/m17 jaar gelden niet als publiek maar als begeleider en zijn dus wel toegestaan op het complex. Probeer zo weinig mogelijk auto’s te gebruiken en indien mogelijk de coaches te laten rijden.

  Na een wedstrijd of training verlaat je zo snel mogelijk het complex. We blijven dus niet nog even kletsen.

Voor niet benoemde zaken blijft het reeds vastgestelde protocol van toepassing. Laten we ons allemaal sterk maken en we rekening op de medewerking van iedereen zodat we kunnen blijven sporten en hopelijk na 20 oktober weer naar onze sport kunnen kijken.

Hierbij tevens de mededeling dat de ALV die begin oktober gepland was tot nader order uitgesteld.