Beste allemaal,

Zoals u inmiddels waarschijnlijk heeft vernomen en inmiddels ook op onze site kan lezen, heeft de KNVB besloten om het amateurvoetbalseizoen wegens het coronavirus abrupt te beëindigen. Sec gezien is het een duidelijke mededeling waar geen onzekerheid meer over bestaat. Helaas heeft dit voor de clubs, de (ouders van) leden, vrijwilligers, supporters en het kader gevolgen.

Wij kunnen onze leden niet meer het plezier geven, dat zij uit hun geliefde spelletje halen. Het kader moet al vroegtijdig weer aan de slag om alles voor volgend seizoen te prepareren en onze passievolle trainers en begeleiding kunnen hun ei niet meer kwijt. Ook de trouwe supporters, die wekelijks ons fraaie sportpark bezoeken, kunnen op zaterdag hun ritje naar De Leeuwerik niet meer maken.

Al met al zijn het bittere tijden voor eenieder, maar het voetbal, dat door velen toch als de allerbelangrijkste bijzaak in het leven wordt gezien, moet even plaats maken voor het welzijn van de mens. Ook financieel heeft dit voor de club verregaande gevolgen. Gelukkig hebben wij onze zaakjes op dit gebied redelijk goed voor elkaar. Er is zeker geen bodemloze put, maar wij hebben hierin als vereniging een gezond beleid gevoerd.

Komende periode zullen wij als bestuur onze piketpalen voor het komende seizoen gaan uitzetten.  Voor nu is het even doorbijten, maar hopelijk treffen wij jullie in de voorbereiding op het nieuwe seizoen of (waar mogelijk) eerder. Alles zal afhangen van de te nemen regeringsbesluiten die wij met zijn allen moeten volgen en uiteraard brengen wij jullie op de hoogte als de zaken veranderen.

Zoals wij bij Quintus altijd zeggen: Wij winnen met zijn allen en verliezen met zijn allen, maar voor nu moeten wij even rusten met zijn allen.

Let op jezelf, zorg voor de mensen in je omgeving, houd moed en blijf gezond.

Bestuur VV Quintus