De Corona-crisis, een crisis die niemand aan zag komen, maar het leven van ons allemaal direct of indirect beïnvloedt. Gekeken naar de maatregelen vanuit de overheid, welke nodig zijn om dit virus te verslaan zal er voorlopig weinig fysieke beweging zijn op onze mooie vereniging aan de Leeuwerik 1.

Deze mooie vereniging is in al die voorgaande jaren opgebouwd met de steun van al onze sponsoren, van groot tot klein. Shirt-sponsoren, bord-sponsoren, bal-sponsoren, toernooi-sponsoren, evenement-sponsoren, bedrijven welke hun diensten en materialen beschikbaar stellen voor tal van klussen en projecten, en al onze andere sponsoren. Door de trouwe steun van al deze bedrijven maar vooral ook mensen bestaan we volgend jaar alweer 50 jaar!

Via deze weg willen we al onze sponsoren die momenteel in moeilijke situaties terecht komen alle kracht wensen om hier weer heelhuids en het liefst nog sterker uit te komen!

Om deze sponsoren te ondersteunen roepen we iedereen op om waar mogelijk jouw steentje bij te dragen, om onze kracht als Heulenaren ook in deze tijden te laten blijken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze lokale ondernemers in tal van sectoren zoals de tuinbouw, de bouw, de horeca, en nog vele andere sectoren. Naast het doen van aanvragen of aankopen kan dit ook door een extra steuntje in de rug middels een praatje. Wees creatief, net zoals we al hebben gezien bij veel van onze sponsoren de afgelopen dagen.

Binnen de club zullen we de komende weken gebruiken om alles op een rijtje te zetten en te bepalen wat er nodig is om ook daadwerkelijk die mooie mijlpaal van 50 jaar op een goede manier te bereiken. De annulering van een aantal evenementen en het stilvallen van de horeca-inkomsten binnen de club zorgen voor uitdagingen, welke we met goede moed zullen aangaan.

Vlak voor de uitbraak van dit virus waren de gesprekken met onze sponsoren voor het nieuwe seizoen in volle gang, welke momenteel zijn gepauzeerd uit respect voor de huidige situatie. Waar mogelijk zullen we dit vervolgen in de komende tijd.

Voor nu wensen we iedereen veel kracht en gezondheid toe de komende tijd.
We hebben elkaar nodig, en samen komen we hier uit!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie V.V. Quintus