De laatste wedstrijd voor de winterstop werd gespeeld onder erbarmelijke omstandigheden,  je hebt slecht weer, je hebt heel slecht weer en zaterdag was daar nog eens de overtreffende trap van….

Quintus moest wat improviseren na weer twee blessuregevallen en ook Patrick moest na de warming up afhaken, wat betekende dat Dean in de basis begon.

Er was niet veel krachtverschil tussen beide teams, de thuisploeg probeerde wel aan te vallen maar werd in de eerste 25 minuten nauwelijks gevaarlijk en ook Quintus was alleen dreigend uit standaard situaties.

Het laatste kwartier van de eerste helft kreeg VCS twee goede kansen maar de beste kans was voor Rob, die 1 op 1 met de keeper had moeten scoren, maar helaas.

Vlak voor rust kwam na balverlies op het middenveld de thuisploeg ineens op voorsprong en zo was de ruststand 1-0.

Een kwartier in de kantine was voor de doorweekte toeschouwers niet genoeg om een beetje op te warmen maar toch stond iedereen weer langs de lijn de tweede helft.

Quintus had nu de wind mee en drong ook aan, kwam in het eerste kwartier een paar keer dichtbij, maar zoals eigenlijk de hele eerste seizoenshelft scoren we moeilijk, we hebben teveel mogelijkheden en kansen nodig om een keer te scoren.

Na een kwartier viel de 2-0 en werd duidelijk dat het er ook deze uitwedstrijd niet inzat.

Uiteindelijk viel een kwartier voor tijd de 3-0 en was de wedstrijd wel klaar. De uiteindelijke 3-1 in de laatste minuten (e.d.), was voor de statistieken en toen de scheidsrechter affloot was iedereen er wel klaar mee. Eindstand 3-1.

De eerste seizoenshelft zit erop. Thuis alles gewonnen, uit 1 keer gelijk en de rest verloren.

Alle teams in deze poule kunnen van elkaar winnen en ik vond alleen GSD Esdo (de tweede helft) echt goed tegen ons, dus er liggen nog genoeg kansen in de tweede seizoenshelft.

Wat wel tegenzat was de waslijst aan blessures: Sean (nog geen wedstrijd gevoetbald), Dion, Milan, Jesse, Robin, en nog een aantal. Te hopen is dat de maand rust en het trainingskamp in Sevilla de geblesseerden goed doet.

P.s.: Diep respect voor de Heulse toeschouwers die ook gisteren weer aanwezig waren!

Prettige feestdagen en in 2020 gaan we weer knallen!

Bestuur