Zaterdag 16 november is het zover…. een spektakelstuk aan de Leeuwerik!

Het huidige Quintus 1, onder leiding van Richard en Eus, neemt het op tegen The Oldstars (oud-spelers van Quintus1) onder leiding van  oud-trainer Wim Baggerman.

Bent u benieuwd of onze oud Quintus 1 spelers er nog steeds uitzien als jonge goden of dat de welvaart keihard toegeslagen heeft, kom dan kijken.

Eerst speelt Quintus 2 de derby tegen Honselersdijk (ook zeer zeker het aanschouwen waard) en daarna gaat de prestigestrijd los.
Na afloop gaan we doen waar Quintus al sinds de oprichting heel goed in is en dat is feestvieren. Een DJ zal de sfeer er in brengen voor een fantastische 3e helft.

De huidige selectie haalt nog wat centjes op voor hun trainingskamp middels het ludieke geitschijten (de 100 kavels zijn nagenoeg uitverkocht) en wees gerust, er wordt anno 2019 niet gesleept met dieren maar hier is een innovatieve oplossing voor gevonden.

En het mooie is: iedereen is welkom.
Kom ff kijken of na afloop een biertje drinken, oude verhalen ophalen of oude bekenden terugzien. Ruim 40 oud-spelers hebben toegezegd te komen, niet iedereen zal (beter voor hun eigen gezondheid) spelen, maar zullen wel bijdragen aan de sfeer.

Kortom, het belooft een topdag te worden. Mis dit niet en kom langs!