Vorig seizoen werd deze wedstrijd bij windkracht 8 gespeeld en ook deze keer waaide je af en toe weg. De thuisploeg en Quintus moesten eigenlijk allebei winnen om de aansluiting met de top vier te houden.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar Quintus was net iets dreigender en de Heulenaren kwamen na een kwartiertje op voorsprong.  Marlon was sterk aan de bal en legde hem klaar voor Rob die keihard binnen schoot.

De thuisploeg kon amper gevaarlijk worden en Quintus had wat kansjes om de voorsprong uit te breiden maar het spel werd ook regelmatig onderbroken door (kleine) overtredingen over en weer.
Vlak voor rust had de gelijkmaker kunnen vallen maar het was Robin die fantastisch redde. Ruststand 0-1.

De tweede helft begon MSV wat scherper en mede door hun watervlugge invaller stond binnen tien minuten de 1-1 op het scorebord.
De wedstrijd werd wat meer open, er waren wat kansjes voor de thuisploeg maar de beste kansen waren voor de Heulenaren. Gescoord werd er echter niet meer en zodoende eindigde de enerverende wedstrijd in 1-1 waarmee Quintus gezien de kansen misschien net te weinig kreeg.

Volgende week komt RAS naar Kwintsheul.

Q2 zit in een lastige fase gezien alle afwezigen in de selectie en het ontbreken van een vaste keeper. Aangevuld met lagere senioren en een hoopvol optreden van een B-junior werd er nipt verloren van Duno met 4-5.

De JO19 speelde een prima pot en won met 4-1.

Bestuur