Na het verlies bij Houtwijk verleden week was het zaak voor de Heulse brigade om thuis tegen HMC de drie punten binnen te halen.

De wedstrijd begon met een indrukwekkende minuut stilte voor onze oprichter en oud-voorzitter Boud de Bakker, die ons vorige week ontvallen is.

In het bijzijn van Boud zijn vrouw, zijn vijf kinderen + aanhang en enkele kleinkinderen werd gelijktijdig op alle velden respect betuigd voor aanvang van de wedstrijd(en).

Terwijl de familie plaatsnam op de tribune opende Quintus binnen één minuut de score via Marlon. Zonder echt goed te voetballen was de thuisploeg veel beter en er kwamen veel kansen en mogelijkheden. De Heulenaren liepen uit naar 3-0 via Rob en Dion. Uit één van de schaarse tegenstoten viel de 3-1, waarna Bart en Bram de 4 en 5-1 binnenschoten. Vlak voor rust viel de 5-2 en ook al was het een meter buitenspel, hij was zo mooi afgemaakt dat het publiek er vrede mee had. Ruststand 5-2.

De tweede helft had Quintus meer kunnen en misschien wel moeten scoren maar het waren twee pareltjes (één volley in de kruising en een hoekschop in één keer) van Marlon die de eindstand in de sportieve wedstrijd op 7-2 bepaalde.

Volgende week mogen we uit naar MSV.

De afgelopen week hebben we weer laten zien waar vv Quintus voor staat: met elkaar, voor elkaar!
Deze overwinning draag ik op aan Boud. We zullen hem nooit vergeten!

Bestuur