Deze week mochten de mannen van Richard en Eus het opnemen tegen de gedoodverfde kampioen in deze 4e klasse Houtwijk.

De Heulenaars,  spelend met rouwbanden vanwege het overlijden van onze oud-voorzitter, oprichter van de club én erelid Boud de Bakker, wisten dat het een zware opgave zou worden tegen het zich danig versterkte thuisteam.

Quintus plooide naar achteren en probeerde op de counter wat gevaar te stichten. De thuisclub was beter maar echte grote kansen waren er nauwelijks in de eerste helft tót op slag van rust Houtwijk (na een al dan niet gemaakte overtreding op een Quintus-verdediger) wat gelukkig op voorsprong kwam. Ruststand 1-0.

Quintus moest dus komen in de tweede helft maar nadat Rob binnen 5 minuten rood kreeg (de scheidsrechter betreurde deze zware beslissing na afloop) was de koek eigenlijk wel op bij de Heulenaren. Er werd nog wel gestreden maar de afloop was wel duidelijk. Dat in de laatste 10 minuten nog de 3-0 en de 4-0 vielen was voor de statistieken.

Verliezen van een betere ploeg is geen schande. Op naar volgende week waar HMC naar Kwintsheul komt. In deze poule kan, behoudens Houtwijk, iedereen van elkaar winnen dus het belooft een spannend seizoen te worden.

 

Bestuur